Managed hosting door True

Ingram Micro scoort met Nederlands securitycenter

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

expertise specialist

Distributeur Ingram Micro heeft twee nieuwe centers of excellence voor cybersecurity opgericht in de EMEA-regio. Het gaat om één in Nederland en één in Oost-Europa. Deze centra zijn in een uitbreiding op de bestaande faciliteit in Dubai. Vanuit de vestiging van Ingram Micro aan de Papendorpseweg in Utrecht hosten tien tot vijftien medewerkers het centrum voor klanten in West-Europa. Het gaat om ondersteuning voor managed services, het ontwerpen van oplossingen en advies op het gebied van cybersecurity.Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Ingram Micro te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Ingram Micro zet flink in op cybersecurity. Het investeert in de opzet van Europese centers of excellence en breidt daarmee haar zijn cybersecurity-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten, Turkije en Afrika uit. Het doel is om de groei in deze regio te versnellen en zo zijn positie te versterken. Hierbij is cyberbeveiliging een van de eerste doelmarkten van Ingram Micro.

Ingram Micro beschikt over cybersecuritydivisies wereldwijd. Vanuit de EMEA-regio werkt de distributeur nauw samenwerken met deze collega's om best practices te delen, inclusief strategieën om partners te helpen eenvoudig uit te breiden naar deze hoogwaardige markt. Ingram Micro gaat daarbij gebruikmaken van de eigen Cloud Marketplace, waardoor klanten abonnementsgebaseerde beveiligingsservices kunnen verkrijgen en waardoor tegelijkertijd meer dan drie miljoen actieve abonnees bereikbaar worden voor cybersecurity-leveranciers.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787879). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.