Managed hosting door True

Ingram Micro scoort met Nederlands securitycenter

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

expertise specialist

Distributeur Ingram Micro heeft twee nieuwe centers of excellence voor cybersecurity opgericht in de EMEA-regio. Het gaat om één in Nederland en één in Oost-Europa. Deze centra zijn in een uitbreiding op de bestaande faciliteit in Dubai. Vanuit de vestiging van Ingram Micro aan de Papendorpseweg in Utrecht hosten tien tot vijftien medewerkers het centrum voor klanten in West-Europa. Het gaat om ondersteuning voor managed services, het ontwerpen van oplossingen en advies op het gebied van cybersecurity.Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Ingram Micro te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Ingram Micro zet flink in op cybersecurity. Het investeert in de opzet van Europese centers of excellence en breidt daarmee haar zijn cybersecurity-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten, Turkije en Afrika uit. Het doel is om de groei in deze regio te versnellen en zo zijn positie te versterken. Hierbij is cyberbeveiliging een van de eerste doelmarkten van Ingram Micro.

Ingram Micro beschikt over cybersecuritydivisies wereldwijd. Vanuit de EMEA-regio werkt de distributeur nauw samenwerken met deze collega's om best practices te delen, inclusief strategieën om partners te helpen eenvoudig uit te breiden naar deze hoogwaardige markt. Ingram Micro gaat daarbij gebruikmaken van de eigen Cloud Marketplace, waardoor klanten abonnementsgebaseerde beveiligingsservices kunnen verkrijgen en waardoor tegelijkertijd meer dan drie miljoen actieve abonnees bereikbaar worden voor cybersecurity-leveranciers.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787879). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.