Managed hosting door True

Exclusive Networks scoort met Nozomi Networks

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

expertise specialist

Exclusive Networks heeft Nozomi Networks toegevoegd aan zijn portfolio. De oplossing van Nozomi Networks maakt gebruik van artificial intelligence en automatiseert de inventarisatie, visualisatie en monitoring van industriële besturingsnetwerken. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Exclusive Networks te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Nozomi Networks levert oplossingen voor real-time visibility en het managen van cyberrisico’s. Met één oplossing verzorgt Nozomi Networks onder andere cybersecurity, operationele betrouwbaarheid en een it/ot-integratie. Nozomi Networks ondersteunt meer dan een kwart miljoen devices in sectoren zoals transport, productie, mijnbouw en energie.

Exclusive Networks levert SCADAguardian (Advanced) van Nozomi Networks om besturingsnetwerken te beschermen tegen cyberaanvallen. Deze producten bieden volgens de distributeur zichtbaarheid en snelle detectie van cyberdreigingen en procesrisico’s. Ze monitoren netwerkcommunicatie en gedrag op risico’s die de betrouwbaarheid en cybersecurity in gevaar zouden kunnen brengen en bieden de informatie die nodig is om snel en accuraat te kunnen reageren.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787853). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.