Managed hosting door True

Distology scoort met Kenna Security

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Specialized Distributor of the Year

 

Distology heeft een distributieovereenkomst gesloten met Kenna Security, leverancier van voorspellende cyberrisico’s. Door deze samenwerking kunnen Distology-resellers betere, snellere en nauwkeuriger beslissingen nemen met betrekking tot het risicoprofiel van hun organisatie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Distology te nomineren in de categorie Specialized Distributor of the Year.

Succesvol risicomanagement vraagt om meer dan technische kennis van security alleen, het vraagt organisaties om te overwegen wat ze in hun omgeving waarnemen met als doel om risico’s te meten en prioriteiten te bepalen. Kenna’s cloud-gebaseerde oplossing past volgens Distology goed in het portfolio waarin er vooral gefocust wordt op innovatieve en collaboratieve technologieën.

Kenna Security koos voor samenwerking met Distology vanwege hun brede bereik in het resellerkanaal en hun mogelijkheden om snelgroeiende technologiebedrijven snel op de kaart te zetten. Het Kenna-platform biedt resellers een risico-gebaseerde kwetsbaarheidsmanagementoplossing die gebruikers in staat stelt om snel en met minimale inspanning over te stappen naar een gecentraliseerde en consistente risico-centrische aanpak. Ter ondersteuning daarvan stelt Distology kwalitatieve, technische en commerciële middelen ter beschikking om het enablement-proces te stroomlijnen en leadgeneratie-activiteiten te organiseren.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787823). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.