Managed hosting door True

Uniserver scoort met cloudinfrastructuren

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

 

Cloudinfrastructuur

It-dienstverlener DNA Services is gebruik gaan maken van de infrastructuur van clouddistributeur Uniserver als fundament voor zijn clouddiensten. Uniserver garandeert 99,98 procent up-time, een partner only-model en een robuuste basis om nieuwe diensten op te bouwen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Uniserver te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne it-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Vanuit Nederlandse datacenters biedt het een cloudinfrastructuur waarop partners aanvullende diensten kunnen aanbieden. Zo wil Uniserver gezamenlijk de digitale dienstverlening naar een hoger plan brengen, door de eigen oplossingen, kennis en ervaring aan te vullen met de expertise van partners.

DNA Services richt zich met zijn dienstverlening op de groothandel-, retail- en productiesector, waar grote behoefte is aan maatwerkoplossingen. Het streven om voor elke klantwens een aansluitende oplossing te bieden, is de belangrijkste reden dat DNA Services heeft gekozen voor de migratie naar het platform van Uniserver. Dit platform biedt de mogelijkheid alleen de benodigde IT-componenten te selecteren en biedt daarmee de flexibiliteit die DNA Services nodig heeft om elke eindklant van een passende oplossing te voorzien.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787776). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.