Managed hosting door True

Tech Data scoort met Oracle Cloud Center

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

 

Cloud

Tech Data heeft in samenwerking met Oracle Nederland een test- en kenniscentrum voor cloudapplicaties geopend. Dit zogenoemde Cloud Center of Excellence (CCoE) is gevestigd in de vestiging van Tech Data in Bodegraven. Op 14 mei 2019 was de officiële opening. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Tech Data te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Het cloudcentrum is een plek waar Oracle-klanten kunnen brainstormen, ontwerpen en nieuwe toepassingen uit kunnen vinden, proberen en verfijnen. Oracle Nederland is in zijn nopjes met dit CCoE bij Tech Data, omdat dit het enige centrum in Nederland waar Oracle-technologie getest kan worden. Het bedrijf ziet veel bedrijven en organisaties de overstap maken naar een cloudgebaseerde ict- en applicatie-omgeving.

Door kennis en ervaring op één plek samen te brengen ondersteunt Tech Data Oracle-klanten in hun transitie naar de cloud. Iedereen is welkom om samen met Oracle en Tech Data de cloud te ontdekken en samen de toekomst van cloudtechnologie en verdere innovaties vorm te geven.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787754). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.