Managed hosting door True

Copaco scoort met IBM-saas op 2tCloud

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

 

Cloud

Copaco heeft het 2tCloud-portfolio uitgebreid met de oplossingen IBM SPSS Statistics en Watson Studio Desktop. Deze producten toegepast op het gebied van data-analyse, kunstmatige intelligentie en machine learning. Deze oplossingen zijn beschikbaar via de IBM Cloud Marketplace, die op zijn beurt weer beschikbaar is op het cloud services delivery-platform 2tCloud van Copaco. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco 2tCloud te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

IBM SPSS (Statistical Package for the Social Sciences) is een statistisch computerprogramma dat bedrijven en organisaties helpt  bij het analyseren van data, het verkrijgen van inzichten in deze data en het maken van voorspellingen op basis van deze data. IBM Watson Studio wordt ingezet bij het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning. Het helpt datawetenschappers, data-analisten en applicatieontwikkelaars om eenvoudig data te verwerken, voorspellende modellen te bouwen en machines zelflerend te maken.

Copaco is er trots op dat IBM SPSS en Watson Studio via zijn Marketplace op 2tCloud is gaan aanbieden. Het zijn inmiddels twee van de vele cloudoplossingen die Copaco aanbiedt. Op de IBM Marketplace vinden Copaco-partners steeds meer saas-producten van IBM waarmee gemakkelijker online zaken kunnen worden gedaan. Daarnaast ondersteunt Copaco partners met educatie en digitale transitie middels de eigen Cloud Value Academy.

Terug naar alle genomineerden
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787736). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!



Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.