Managed hosting door True

CloudLand helpt Hornetsecurity met voet aan wal

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Cloud Distributor of the Year

 

Cloudsecurity

Softwaredistributeur CloudLand is de producten van Hornetsecurity aan Nederlandse en Belgische it-resellers en -dienstverleners gaan leveren. Hornetsecurity is pionier op het gebied van cloudsecurity met onder andere spam filter, e-mail encryption, web filter en advanced threat protection. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om CloudLand te nomineren in de categorie Cloud Distributor of the Year.

Nadat begin dit jaar de e-mail cloud security partners van CleanPort zijn overgestapt op Hornetsecurity, zocht de leverancier de juiste partner om de positie in die regio te versterken. Deze strategische partner werd gevonden in CloudLand. Nederland heeft een sterke it-markt die goed past bij het nieuwste product 365 Total Protection, waarmee gebruikers meer dan twintig nieuwe beveiligings- en bedrijfsfuncties aan Office 365 toe kunnen voegen. CloudLand voorziet resellers inmiddels van deze oplossing.

CloudLand staat voor gebruiksvriendelijkheid, beheergemak en een hoge mate van transparantie en controle. Dit zijn zaken die ook gelden voor Hornetsecurity. De securityleverancier zorgt voor de bescherming van de it-Infrastructuur van klanten. CloudLand verkoopt naast Hornetsecurity ook producten van onder meer Temasoft en Altaro VM Backup.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787718). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.