Managed hosting door True

Tech Data onderscheidt zich in Adobe-business

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

 

Tech Data

Tech Data heeft de Top European Creative Distributor of the Year Award 2019 gewonnen op de Adobe Summit in Praag. Deze award is een erkenning voor Tech Data Benelux voor het behalen van de hoogste groei in nieuwe Creative Cloud business. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Tech Data te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

De Adobe-awards, toegekend aan kanaalpartners, zijn in het leven geroepen voor het erkennen van best practices en continue inspanningen bij het stimuleren van Adobe-business. Dit geldt voor zowel de Creative- als Document Cloud-producten. De prijzen zijn uitgereikt in verschillende categorieën binnen de Creative en Document Cloud business.

Data werkt volgens eigen zeggen al jaren hard om van Adobe een succesvolle leverancier te maken binnen het Tech Data-portfolio in de Benelux. De distributeur vindt het mooi om te zien dat dit harde werk ook buiten de Benelux-grenzen opvalt en beloond is in EMEA.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787536). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.