Managed hosting door True

EET Europarts helpt Promethean verder in Benelux

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

 

Winst

EET Europarts is begonnen met de distributie van Promethean, een ontwikkelaar van interactieve displays en software voor bijvoorbeeld het onderwijs. EET Europarts distribueerde de producten al in Scandinavië en is dit nu ook gaan doen in Nederland, België en Luxemburg. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om EET Europarts te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Het van oorsprong Deense EET Europarts is een van Europa’s grootste distributeurs op het gebied van videosurveillance, reserveonderdelen en accessoires voor computers, printers en mobiele telefoons. De Benelux-distributieovereenkomst met Promethean past in de strategie om de activiteiten op het gebied van audiovisual en digital signage uit te breiden.

Promethean fabriceert onder andere digiborden voor schoollokalen en vergaderzalen. Het bedrijf levert ook programmatuur waarmee leerlingen onderling kunnen samenwerken en docenten lesstof op een aantrekkelijk manier digitaal kunnen aanbieden. De uitgebreide distributiesamenwerking tussen Promethean en EET Europarts is voor eerstgenoemde een goede kans om het resellernetwerk in de Benelux uit te breiden. Promethean verwacht dat het partnership waarde toevoegt aan het verkoopkanaal en het bereik aan dealers vergroot.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787501). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.