Managed hosting door True

Also voegt TeamViewer toe aan Cloud Marketplace

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

 

Cloud marketplace marktplaats

Also Nederland is distributeur geworden van TeamViewer, een aanbieder van beheeroplossingen op afstand. TeamViewer wordt nu aangeboden via de Also Cloud Marketplace. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Also te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Met Also als distributeur kan TeamViewer een grotere variëteit aan klanten bereiken door de omvangrijke database van Also. De distributeur heeft een van de grotere zakelijke marktplaatsen van cloudoplossingen in Europa, gericht op diverse doelgroepen, in verschillende segmenten en met verschillende zakelijke achtergronden. Via het platform kunnen softwareleveranciers als TeamViewer duizenden Europese resllers, channelpartners en hun eindklanten bereiken.

TeamViewer is een connectiviteitsoplossing waarmee gebruikers altijd en overal bij hun bestanden kunnen en kunnen samenwerken. De oplossing biedt veilige toegang op afstand, ondersteuning, controle en samenwerkingsmogelijkheden van welke aard dan ook. TeamViewer heeft inmiddels zijn portfoli uitgebreidmet Augmented Reality (AR), TeamViewer Pilot en de nieuwe enterprise-oplossing van het bedrijf TeamViewer Tensor.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787447). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.