Managed hosting door True

Tech Data integreert Dell EMC PowerQuote in InTouch

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

 

EMC Dell

Tech Data heeft PowerQuote in Europa geïntroduceerd, een webgebaseerde offerte-configuratietool voor Dell EMC-serveroplossingen. Deze is volledig geïntegreerd in InTouch, het online verkoopplatform van Tech Data in Europa. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Dell EMC PowerQuote van Tech Data te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

PowerQuote stelt klanten in staat om hun eigen oplossingen te bouwen en produceert snelle, nauwkeurige en relevante offertes voor een reeks Dell EMC PowerEdgeNow-servers. Als onderdeel van InTouch biedt het ook realtime inzicht in prijzen en voorraadinformatie, evenals toegang tot upgrades en bijbehorende services. De tool zal verder worden uitgebreid met extra producten, verdere automatisering en gebruiksvriendelijke functies.

Eenmaal aangemeld bij InTouch, zien klanten van Tech Data hun eigen op maat gemaakte prijzen en up-to-date informatie over de voorraad van PowerEdgeNow-servers van de distributeur. Promotiekortingen worden ook benadrukt in de tool en klanten kunnen hun eigen oplossingen bouwen door modellen te kiezen en te vergelijken. PowerQuote maakt het gemakkelijker om te upsellen en raadt automatisch add-ons aan, zoals ondersteuningsservices en Microsoft Server Software-licenties, terwijl ingebouwde configuratie-informatie gebruikers waarschuwt als een configuratie ongeldig wordt en alternatieve voorgestelde oplossingen biedt.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786393). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.