Managed hosting door True

Exertis Expo betrekt resellers bij activiteiten

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

 

Duimen

Exertis Expo is de nieuwe, verbeterde versie van de Smarter Working Day. Het evenement wordt op nieuwe locaties georganiseerd en ook werkt de distributeur met een volledig nieuw programma. Met het evenement probeert Exertis resellers uit de hele Benelux naar hun Expo te halen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Exertis Expo te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

De laatste twee Exertis Expo’s vonden in Breda en het Belgische Leuven plaats. In Breda ging de distributeur in op ontwikkelingen in unified communication & collaboration en networking & security. Daarnaast was er Ontdek Breda!, een Bourgondische activiteit in het centrum van Breda. Een vergelijkbaar programma was in Leuven, al ging het daar over unified communication & collaboration, pro-av en networking. Daar werd Leuven ontdekt als de bierhoofdstad van Vlaanderen.

Tijdens Exertis Expo worden resellers in een middag gratis ondergedompeld in de Exertis-beleving en de producten van de distributeur. Merken, producten, resellers, diensten, mensen en kennis. Deze losse onderdelen worden waardevoller op het moment dat ze op de juiste manier aan elkaar verbonden worden. Exertis brengt de onderdelen samen en maakt van producten oplossingen en verbindt merken aan dealers. Tijdens de Exertis Expo komen de mensen achter de merken en resellers met elkaar in contact.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786376). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.