Managed hosting door True

Exclusive Networks komt met WK Vrouwen Voetbal Promotie

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

 

WK 2019 vrouwenvoetbal

Deze zomer voetbalden de Oranje leeuwinnen voor de winst tijdens het WK Vrouwen Voetbal 2019 in Frankrijk. Exclusive Networks greep dit wereldwijde sportevenement aan om met een sportieve WK-Promotie te komen. Resellers konden limited edition oranje supportersgear scoren. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om de WK Vrouwen Voetbal Promotie van Exclusive Networks te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Bij de plaatsing van een order bij Exclusive Networks konden resellers een oranje sportshirt (zowel in vrouwen- als mannenuitvoering verkrijgbaar) en een limited edition voetbal verdienen. Daarnaast maakte zij kans op een biertap ter waarde van 129 euro.

De WK-Promotie was in samenwerking met HPE-dochter Aruba, leverancier van wired en wireless netwerkoplossingen en Gemalto, leverancier van two factor-authenticatie en encryptieoplossingen. Samen vormden zij de oranje vendorenselectie van Exclusive Networks.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786358). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.