Managed hosting door True

Copaco ondersteunt met Cloud Value Academy

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Best Reseller Distribution Program of the Year

 

Cloudeducatie

Copaco Cloud Value Academy is een commercieel en technisch kennis- en educatieprogramma waar Copaco merkonafhankelijke informatie voor zijn partners bundelt binnen één platform. De introductie van dit nieuwe programma is volgens de distributeur voor partners een flinke stap voorwaarts. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco Cloud Value Academy te nomineren in de categorie Best Reseller Distribution Program of the Year.

Met de Cloud Value Academy wil Copaco waarde toevoegen aan het kanaal. De distributeur wil in plaats van het geven van commerciële informatie, meer naar de techniek bewegen. Als distributeur werd vroeger vooral met sales, management en inkoop gepraat, maar nu ook met cloud service providers. Hierdoor staat Copaco steeds vaker in contact met system-engineers, supportmedewerkers en consultants. En zij hebben technische vragen. Die beantwoordt Copaco nu al, maar wil dit proactief doen op een duidelijke en consistente manier.

Bij de Cloud Value Academy is er dus geen opdeling in leveranciers, maar in oplossingsgebieden. De zakelijke eindklant heeft vaak geen specifieke voorkeur voor een merk. Door partners te helpen klantbehoeften te herkennen vanuit functionaliteit of oplossingsgebied kunnen partners gerichter waardevolle cloudoplossingen aanbieden. Een team van Copaco, bestaande uit onder andere product managers en technical consultants, is druk bezig geweest met het samenstellen van merkonafhankelijke content. Deze informatie biedt Copaco in verschillende vormen aan, zoals e-books, video’s en infographics.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786323). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.