Managed hosting door True

PQR scoort nominatie met SpaceHub

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

 

added value toegevoegde waarde

PQR heeft SpaceHub geïntroduceerd: een hybride cloudplatform voor advies, implementatie en beheer van werkplek en infrastructuur. Het nieuwe platform verzorgt de volledige werkomgeving en helpt organisaties bij het opstellen en uitvoeren van hun it-strategie, waarvan de transformatie naar de cloud tegenwoordig vaak een essentieel onderdeel is. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om PQR te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Daarnaast biedt het managed services -aspect van SpaceHub constante monitoring en rapportages, waardoor de klant beter inzicht krijgt en pro-actief verbeteringen aan het platform worden doorgevoerd. De ontwikkeling naar cloud-based IT is onomkeerbaar, maar veel organisaties hebben te maken met legacy-applicaties die (nog) niet geschikt zijn voor de cloud. Een volledige overgang is daarom voor veel klanten van PQR een te grote stap. Tegelijkertijd hebben ze wel behoefte aan hogere productiviteit, betere gebruikerservaring en het kunnen voldoen aan strengere regelgeving op het gebied van security en compliance.

Met deze klantbehoeften in gedachten is de hybride vorm van SpaceHub ontwikkeld. De werkomgeving en infrastructuur van de toekomst worden steeds meer gedefinieerd door connectiviteit en diensten ‘as-a-service’. Ook spelen machine learning en kunstmatige intelligentie een grote rol in distributie en automatisering van het SpaceHub-platform. Zo worden problemen gedetecteerd én opgelost voordat deze de eindgebruiker raken. PQR ontwikkelt SpaceHub met de producten van focuspartners, waaronder Microsoft, VMware, Citrix en HPE. Zij ondersteunen de verdere evolutie van het cloudplatform, waarbij continu features worden toegevoegd en verbeterd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785850). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.