Managed hosting door True

PCI scoort met overname van Printec

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

 

added value toegevoegde waarde

Leverancier van ict- en documentdiensten PCI heeft de ict-, voip- en documentdiensten van branchegenoot Printec overgenomen. Door die overname vergroot PCI de klantenkring in Noord- en Zuid-Holland. De overname past in een serie overnames waardoor het bedrijf wil groeien in de Nederlandse markt. Zo nam het onder andere ook ICT Spirit en Hecla over. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om PCI te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Het gaat om de overname van de activiteiten van de print- en ict-tak. De kantoormeubelentak van Printec blijft onderdeel van moederbedrijf Witteveen. Bij de overgenomen activiteiten van het bedrijf uit Velserbroek, dat verder gaat onder de vlag van PCI uit Lijnden, werken 25 mensen. Bij PCI werkt 350 man verspreid over het hoofdkantoor in Lijnden en regiokantoren. Naast de consolidatie in print, worden er met de overname ict- en voip-diensten aan het portfolio toegevoegd.

De overname van Printec past uitstekend in de groeistrategie van PCI. Het bedrijf keek al langer naar groei in met name Zuid- en Noord-Holland. Printec heeft hier stevig voet aan de grond en met het portefeuille met daarin ict-, print-, voip-, en av-diensten en werkomgevingen die als clouddienst worden geleverd, past dit goed bij PCI. PCI nam eerder onder meer Tarq Information Technology en twee Ricoh Document Centers over. Daarnaast is het inmiddels doorgegroeid met de overnames van Hecla (audovisueel) en ICT Spirit (it)

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785827). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.