Managed hosting door True

ICreative scoort met Basware-saas bij Ballast Nedam

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

 

added value toegevoegde waarde

ICreative heeft tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van Basware de Customer Success Award in ontvangst mogen nemen. De Edense leverancier van purchase-to-pay- en e-facturatie-oplossingen dankt de onderscheiding aan de implementatie van Basware-saas bij Ballast Nedam. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om ICreative te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Tien jaar na de eerste implementatie koos het bouwconcern opnieuw voor het Finse Basware. ICreative treedt op als Basware-partner en levert diens oplossingen voor purchase-to-pay, factuurverwerking en e-facturatie. Aanleiding voor een heroriëntatie was dat het oude factuurverwerkingssysteem end-of-life was. Omdat de oplossing van Basware dermate veranderd was, besloot de bouwondernemer met een frisse blik naar alle spelers in de markt te kijken. 'Dankzij deze gedegen marktoriëntatie werden we herbevestigd in onze keuze voor Basware’, blikt Rob Kathmann, ict-directeur bij Ballast Nedam, terug.

Juist deze operatie, waarin het draaide om de implementatie van Basware Alusta, heeft ICreative nu de Customer Success Award opgeleverd. Voor ICreative-ceo Vincent Wouters, die de prijs in Kopenhagen in ontvangst nam, is de award de kroon op de samenwerking met Ballast Nedam. ICreative werd twee jaar geleden door Basware nog verkozen tot Partner van het Jaar en onderhoudt inmiddels al zestien jaar een band met het Finse softwarebedrijf.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785802). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.