Managed hosting door True

H&R scoort nominatie met realiseren meerwaarde

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

 

added value toegevoegde waarde

H&R heeft zich de afgelopen jaren hard ingezet om meerwaarde te creëren voor zijn relaties. Waar veel partijen pas instappen bij het leveren van de doos, is H&R al uitgebreid bezig met de klant om het gehele it-project te bespreken. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om H&R te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Of het nu gaat om grootschalige werkplekvervanging, server-/storage-projecten of aanbestedingen met betrekking tot pruinting, H&R faciliteert het van A tot Z. Ook security staat hoog op de agenda bij deze Platinum-partner van Eset, HP Inc. en Dell EMC.

Recent heeft Hewlett Packerd Enterprise (HPE) H&R benoemd tot HPE Original Equipment Manufacturer, kortweg HPE OEM-partner. H&R is nu het derde bedrijf in Nederland die deze status heeft kunnen bemachtigen. H&R richt zich vooral op advies en service. Dit is ook een van de redenen dat H&R in aanmerking is gekomen voor dit bijzondere partnerschap. Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het ontwikkelen en uitbreiden van deze facetten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785777). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.