Managed hosting door True

Overname helpt DataExpert met Europese strategie

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Value Added Reseller of the Year

 

added value toegevoegde waarde

De Veenendaalse cyberbeveiliger DataExpert heeft het Zweedse Forensic Experts Scandinavia overgenomen. Met de acquisitie heeft het bedrijf zich versterkt in Scandinavië. De overname past in de strategie van DataExpert om een prominentere Europese speler te worden. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Dataexpert te nomineren in de categorie Value Added Reseller of the Year.

Met de nieuwe focus en kennis van het publieke en private domein in de Scandinavische landen en inzichten in de lokale cultuur en procedures wil Dataexpert ook in deze landen bijdragen aan een veiligere samenleving. Het productportfolio blijft nagenoeg hetzelfde als in Nederland en richt zich op digital forensics, data analytics en cybersecurity. Ook de daarbij behorende support, consultancy en training behoren tot het aanbod. Het betreft een eerste overname in Scandinavië voor de cyberbeveiliger. DataExpert was al actief in België en het Caribisch gebied. Scandinavië is de volgende stap in de internationale strategie. Vooralsnog gaat Dataexpert eerst in deze drie marktgebieden het netwerk verbreden en uitbreiden met samenwerkingen.

Forensic Experts is een value added reseller van forensische, analytische en securitysoftware gevestigd in Linköping. Het bedrijf bedient opsporingsinstanties en commerciële organisaties van soft- en hardware ter bevordering van criminaliteitsbestrijding. Forensic Experts zet zijn activiteiten als een ‘DataExpert company’ onder dezelfde naam voort.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785747). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.