Managed hosting door True

Qbit scoort met samenwerking met Guardian360

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

 

expertise specialist

Qbit Cyber Security is een samenwerking aangegaan met Guardian360. Samen hebben zij als doel de digitale infrastructuur veiliger te maken. Qbit Cyber Security is specialist op het gebied van het beschermen van data en bedrijfsprocessen tegen cybercrime, in welke vorm dan ook. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Qbit Cyber Security te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

De experts van Qbit zijn werkzaam als securityspecialisten bij geavanceerde beveiligingsvraagstukken. Zij nemen bedrijfsprocessen door en zijn, door het inzetten van verschillende methoden, in staat te onderzoeken of it-omgevingen waterdicht zijn. Door deze kennis en ervaring te combineren met state-of-the-art systemen heeft Qbit zich een unieke positie verworven in de wereld van cybersecurity.

Qbit Cyber Security is erg blij met de samenwerking met Guardian360. Door de vele raakvlakken raakvlakken qua visie en werkwijze zijn ze samen sterk in het creëren van een veiligere samenleving. Qbit Cyber Security (onderdeel van de Eurofins Group) met kantoren in Groningen, Haarlem, Apeldoorn, München en New York is in 2018 ontstaan uit een fusie van ITsec en Insite Security.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785310). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.