Managed hosting door True

OrangeNXT scoort als gespecialiseerd Microsoft-partner

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

 

expertise specialist

Het Eindhovense OrangeNXT, een spin-off van de ICT Group, is verkozen tot ‘Country Partner van het jaar 2019’ door Microsoft. Het bedrijf krijgt de waardering vooral door zijn kennis van operationele technologie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om OrangeNXT te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

Hierbij combineert OrangeNXT zijn kennis en de kennis van ICT Group in domeinen als operationele technologie, industriële iot, ai, machine learning en automatisering van mobiele gebruikers. OrangeNXT levert een SaaS-oplossing gebaseerd op Microsoft Azure.

Het softwarecloudplatform OrangeNXT kent drie smaken. ConNXT biedt software voor asset management en voorspellende onderhoudstoepassingen; MobileNXT levert tracking & tracing voor veldwerkers, koeriers en auditors, en DigitalNXT ondersteunt bedrijven bij de versnelling van de digitalisering van processen. Volgens ICT Group zijn de oplossingen met name bedoeld voor de lokale overheid, de industrie, de logistiek en het transportwezen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785289). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.