Managed hosting door True

New-ERP specialiseert zich met overname Care4Ict

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

 

expertise specialist

Amper een jaar na zijn oprichting is startup Care4Ict uit Nijkerk overgenomen door New-ERP. Deze Huizense Microsoft Dynamics-partner breidt hiermee zijn portfolio uit met hardware- en beheerdiensten. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om New-ERP te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

New-ERP is in 2006 opgericht als leverancier van Microsofts erp-pakket Dynamics. Het biedt hierbij implementatie, ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning. Dit gebeurt grotendeels via dochterbedrijf Faect. Daarnaast heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid met clouddiensten en een systeem om vastgoedbeheer te managen.

Care4Ict werd pas een jaar geleden opgetuigd door huidig directeur David van den Bosch. De toevoeging van Care4Ict biedt New-Erp de mogelijkheid ook hardware, en de installatie en het beheer daarvan, te leveren. Dit zal blijven gebeuren onder de naam Care4Ict. Van den Bosch blijft bij het bedrijf betrokken om de nieuwe 'totaalstrategie' in de markt te zetten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785270). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.