Managed hosting door True

New-ERP specialiseert zich met overname Care4Ict

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

 

expertise specialist

Amper een jaar na zijn oprichting is startup Care4Ict uit Nijkerk overgenomen door New-ERP. Deze Huizense Microsoft Dynamics-partner breidt hiermee zijn portfolio uit met hardware- en beheerdiensten. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om New-ERP te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

New-ERP is in 2006 opgericht als leverancier van Microsofts erp-pakket Dynamics. Het biedt hierbij implementatie, ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning. Dit gebeurt grotendeels via dochterbedrijf Faect. Daarnaast heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid met clouddiensten en een systeem om vastgoedbeheer te managen.

Care4Ict werd pas een jaar geleden opgetuigd door huidig directeur David van den Bosch. De toevoeging van Care4Ict biedt New-Erp de mogelijkheid ook hardware, en de installatie en het beheer daarvan, te leveren. Dit zal blijven gebeuren onder de naam Care4Ict. Van den Bosch blijft bij het bedrijf betrokken om de nieuwe 'totaalstrategie' in de markt te zetten.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785270). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.