Managed hosting door True

GOconnectIT specialiseert zich met overname Swiss Knife

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Specialized Reseller of the Year

 

expertise specialist

GOconnectIT heeft zijn positie in de glasvezelmarkt versterkt met de overname van het Almelose Swiss Knife. Het is in korte tijd de tweede overname voor leverancier van softwareoplossingen voor de infrastructuurbranche. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om GOconnectIT te nomineren in de categorie Specialized Reseller of the Year.

GOconnectIT zette december vorig jaar al de acquisitie van Geodan van den Berg (leverancier van geografische software voor kabel- en leidingbeheerders) op zijn naam. De overname van Swiss Knife is naar eigen zeggen een volgende stap in het creëren van de leidende software groep voor de kabel- en leidingbranche.

Swiss Knife levert cloudoplossingen en apps voor de binnen- en buitendienst aan een klantenbasis in met name de glasvezelsector en de aannemerij. Van meer dan de helft van alle glasvezelaansluitingen in Nederland loopt de planning tot de aansluiting via de systemen van Swiss Knife. Zo is Planrrr een cloudoplossing om de binnen- en buitendienst te integreren en bedrijfsprocessen in een workflow te definiëren, en stelt het Appeee-platform buitendienstmedewerkers in staat tijd te besparen middels digitale werkbonnen, inspecties, bezoekverslagen, urenregistratie, kwaliteitsrapportages, en enquêtes. NKM, BAM, Van Gelder en VolkerWessels Telecom vertrouwen op deze softwareoplossingen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785243). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.