Managed hosting door True

Squadra scoort met nieuwe datascience-unit

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Trusted Advisor of the Year

 

Trusted Advisor

Squadra heeft een nieuwe unit met datascience-specialisten opgezet. Reden hiervoor is dat steeds meer organisaties zich realiseren dat data-gedrevenheid de sleutel is tot een succesvolle digitale transformatie. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Squadra te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Het toepassen van predictive analytics en artificial intelligence biedt volgens Squadra enorme kansen voor het reduceren van operationele kosten, het stimuleren van verkopen en het realiseren van nieuwe diensten en businessmodellen. De hiervoor benodigde datascience-specialisten zijn echter schaars. Bovendien weten organisaties niet altijd op welke vaardigheden ze deze specialisten moeten selecteren. Naar aanleiding van vragen uit de markt heeft Squadra daarom besloten een nieuwe unit te starten.

Met de nieuwe unit Squadra Data Science Specialists worden de expertises vanuit Squadra Matching & Search ((executive search voor cio, cdo, cto en senior digital-functies) en Squadra Machine Learning Company (solution provider voor artificial intelligence- en datascience-projecten en -oplossingen) gecombineerd. Klanten worden zo geholpen met de invulling van vacatures en detacheringsvraagstukken.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785059). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.