Managed hosting door True

Insight scoort met Discovery Workshop

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Trusted Advisor of the Year

 

Trusted Advisor

Insight heeft de afgelopen jaren een grote transitie doorgemaakt. De rol van Insight is veranderd van wederverkoper naar strategisch adviseur en daarbij staat primair de uitdaging van de klant centraal. Om met de klant tot de juiste oplossing te kunnen komen heeft Insight de ‘Discovery Workshop’ ontwikkeld. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Insight te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

Via deze interactieve methode, gehouden bij de klant op locatie, krijgt de klant inzicht in de wijze waarop hij zijn (mobiele) werknemers kan faciliteren. Binnen een dag wordt er samen met de klant gekeken hoe it-oplossingen het behalen van de bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen. In deze workshops zijn de verschillende contactpersonen van de organisatie vertegenwoordigd en wordt er gekeken welke oplossingen het beste passen bij de organisatie, haar klanten en de markt waarin zij opereert.

In tegenstelling tot menig ander reseller kiest Insight voor een volledig technologie-onafhankelijke rol als trusted advisor. Zo kan het voorkomen dat de klant met een bepaald type software wil werken die in beginsel niet ondersteund wordt door Insight. Insight kiest er dan voor om kennis te vergaren over deze software om de klant alsnog optimaal te ondersteunen. Insight werkt samen met meer dan 1100 technologieleveranciers, waarvan er circa dertig een strategische alliantie vormen. Deze vendoren zijn met zorg uitgekozen zodat onafhankelijk advies gegeven kan worden over de volledige it-omgeving van een klant. Zo zijn er allianties met onder andere Microsoft, VMware, Citrix, Cisco en Dell EMC.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6785032). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.