Managed hosting door True

Axians adviseert EBN over financieel systeem

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Trusted Advisor of the Year

 

Trusted Advisor

Axians heeft een omvangrijke deal gesloten met Energie Beheer Nederland (EBN). Axians adviseert EBN over de aanschaf, de implementatie en het onderhoud van de financiële software van Exact. Axians levert deze software vanuit zijn eigen cloudomgeving. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Axians te nomineren in de categorie Trusted Advisor of the Year.

EBN richtte zich in het verleden vooral op zijn kernactiviteiten in olie en gas. Naar de toekomst toe vragen nieuwe activiteiten als aardwarmte, CO2-opslag, geotechnische operaties of gesubsidieerde projecten een andere inrichting van het financieel systeem. Om deze processen te ondersteunen vult Axians de financiële software van Exact aan met klantspecifieke oplossingen voor onder andere workflow management. De totaaloplossing wordt gefaciliteerd vanuit de eigen Axians-cloud, waarbij Axians het volledige beheer en onderhoud van EBN uit handen neemt.

EBN is eigendom van de Nederlandse staat en voert een deel van het klimaat- en energiebeleid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat uit. EBN maakt de komende jaren een transitie door van investeerder en kennispartner in olie en gas naar een actieve speler in het versnellen van de energietransitie. De software en aanverwante dienstverlening moet deze groei ondersteunen. EBN zocht in de nieuwe tender een trusted advisor die dit regelt en meedenkt over de benodigde innovaties.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784966). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.