Managed hosting door True

SoftwareONE rondt overname van Comparex af

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

 

Licentie

Licentiespecialist SoftwareONE heeft de overname van de wereldwijde it-serviceprovider Comparex afgerond. Inmiddels prijkt wereldwijd de merknaam SoftwareONE op de tientallen locaties. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om SoftwareONE te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Door de enorme fusie van beide bedrijven is er een softwarelicentie- en managed services-specialist ontstaan met wereldwijd 5500 werknemers. Het bedrijf heeft tweehonderd locaties in ongeveer tachtig landen. SoftwareONE heeft onder andere partnerships met Adobe, Amazon Web Services, Citrix, IBM, Microsoft, Oracle, Red Hat, Trend Micro en VMware.

SoftwareONE biedt nu lokale taaldiensten in 88 landen en ondersteuning in 150 landen. Ook na de overname van Comparex blijft SoftwareONE de nadruk leggen op het ontwikkelen van mensen en de ondernemerscultuur gebaseerd op de kernwaarden van het bedrijf, volgens eigen zeggen de fundamentele pijlers van het succes sinds de oprichting van het bedrijf.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784868). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.