Managed hosting door True

Relicense versnelt groei in de Benelux

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

 

Licentie

Leverancier van gebruikte softwarelicenties Relicense heeft een strategie ontwikkeld waarin versnelde groei in de Benelux centraal staat. Om dit te bewerkstelligen heeft het bedrijf Guus Derckx aangesteld als managing director Benelux. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Relicense te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Met Guus Derckx heeft Relicense een salesmanager in huis gehaald die een nieuwe impuls geeft aan de directe en indirecte activiteiten van Relicense in de Benelux. Voordat Derckx naar Relicense kwam was hij werkzaam als senior account manager enterprise bij Comparex. Daar weer voor vervulde hij verschillende salesrollen bij Insight.

Met Derckx wil Relicense optimale licentiescenario ontwikkelen. Hij zal een centrale rol spelen in het behalen van de groeidoelstellingen in de Benelux en in de verdere uitbouw de marktpositie. Ook in de Benelux is de markt voor gebruikte Microsoft-licenties sterk in opkomst. Derckx gaat met het Relicense-team klanten in de regio ondersteunen bij het behalen van aanzienlijke kostenbesparingen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784846). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.