Managed hosting door True

ITAM solutions helpt Rotterdam met sam-beleid

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

 

Software asset management

De gemeente Rotterdam heeft ITAM solutions aangesteld voor zijn software asset management (sam). De softwarepartner biedt op dit gebied ondersteuning en verstrekt Rotterdam proactief advies. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om ITAM solutions te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

ITAM solutions heeft in de loop der jaren een reeks indrukwekkende referenties opgebouwd in software asset management. Dat was voor de gemeente Rotterdam ook één van de redenen om de aanbesteding aan deze partner te gunnen. Daarnaast gooide ITAM solutions hoge ogen op het gebied van authenciteit, met een open en transparante houding wist het Rotterdam te wijzen op diverse uitdagingen die het tegen gaat komen.

Op dit moment adviseert ITAM solutions Rotterdam op proactieve wijze over het sam-beleid binnen de gemeente. Door middel van Publisher Priority Setting hebben ze de verschillende softwareleveranciers geprioriteerd. Hierdoor krijgt Rotterdam een volledig en overzichtelijk beeld van de infrastructuur en wordt het geholpen bij het inzichtelijk maken van de risico’s en kansen met betrekking tot softwaregebruik.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784827). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.