Managed hosting door True

Insight maakt rol in softwarelicentiebeheer waar

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

 

Softwarelicentie

Insight is zowel wereldwijd als in Nederland marktleider op het vlak van softwarelicentiebeheer. Zo verzorgt Insight het gehele softwarelicentiebeheer van diverse wereldwijd handelende financiële instellingen, verzekeraars, maakbedrijven én dienstverleners bedienen. Ook hebben tientallen grote retailers, zakelijke dienstverleners en zorginstellingen hun softwarelicentiebeheer toevertrouwd aan Insight Nederland. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Insight te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Insight biedt een uitgebreide aanbod aan diensten op het vlak van softwarelicentiebeheer in de Nederlandse markt. Insight kan bijvoorbeeld inzicht verschaffen in de geïnstalleerde versus geregistreerde software en het daadwerkelijke gebruik. Advies geven over de toekomstige it-behoefte en kan de klant ontzorgen op het gebied van softwarecontroles en het beheer van de softwarelicenties zelf.

Insight beschikt over een benchmarktool die inzicht verschaft in veel licentiemodellen. Met het beheren van softwarelicenties bespaart Insight gemiddeld zo’n 30 procent op de kosten voor zijn klanten. Afgelopen jaar heeft Insight zijn marktaandeel in Nederland verder versterkt en is de omzet op het gebied van softwarelicentiebeheer flink gestegen.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784795). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!



Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.