Managed hosting door True

Insight maakt rol in softwarelicentiebeheer waar

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

 

Softwarelicentie

Insight is zowel wereldwijd als in Nederland marktleider op het vlak van softwarelicentiebeheer. Zo verzorgt Insight het gehele softwarelicentiebeheer van diverse wereldwijd handelende financiële instellingen, verzekeraars, maakbedrijven én dienstverleners bedienen. Ook hebben tientallen grote retailers, zakelijke dienstverleners en zorginstellingen hun softwarelicentiebeheer toevertrouwd aan Insight Nederland. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Insight te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Insight biedt een uitgebreide aanbod aan diensten op het vlak van softwarelicentiebeheer in de Nederlandse markt. Insight kan bijvoorbeeld inzicht verschaffen in de geïnstalleerde versus geregistreerde software en het daadwerkelijke gebruik. Advies geven over de toekomstige it-behoefte en kan de klant ontzorgen op het gebied van softwarecontroles en het beheer van de softwarelicenties zelf.

Insight beschikt over een benchmarktool die inzicht verschaft in veel licentiemodellen. Met het beheren van softwarelicenties bespaart Insight gemiddeld zo’n 30 procent op de kosten voor zijn klanten. Afgelopen jaar heeft Insight zijn marktaandeel in Nederland verder versterkt en is de omzet op het gebied van softwarelicentiebeheer flink gestegen.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784795). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.