Managed hosting door True

Max ICT houdt MyCom-historie in ere via webshop

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

 

Webshop

Max ICT heeft de in januari 2019 failliet verklaarde elektronicawinkel MyCom overgenomen. De winkelinhoud van de veertien voormalige MyCom-filialen is online ter koop aangeboden. Max ICT is namelijk vooral actief als webwinkel en bezit verder slechts één fysieke winkel. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Max ICT te nomineren in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Max ICT uit Tilburg zag geen heil in het openhouden van de MyCom-winkels, maar vindt de overname wel een logische zet. Als online verkoper claimt Max ICT de aangewezen partij te zijn om de rijke historie van MyCom in ere te houden in de online wereld. Max ICT is begin januari 2007 opgericht en bestaat op dit moment uit dertig voltijdsbanen.

Na de overname van MyCom beschikt Max ICT over meer dan drie miljoen producten, verdeeld over ongeveer achttienduizend merken. De webshop specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten op de zakelijke mkb-markt in Nederland. Daarnaast richt het zich ook op consumenten. Naast eigen voorraad maakt Maxict.nl ook gebruik van leveranciersvoorraad die binnen 24 uur direct geleverd kan worden door middel van dropshipment. Door slimme automatisering is het eenvoudig om te bestellen via de website van Max ICT, waarbij vanaf het inschrijfproces tot de ontvangst van de order er wordt geïnformeerd via sms en/of e-mailupdates en een persoonlijk account via  Mijn Max.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784638). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.