Managed hosting door True

Kabelshop.nl verbreedt, maar scoort met kabels en ict

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

 

Webshop

De webshop Kabelshop.nl is voor de vierde keer bekroond tot beste webshop bij de Shopping Awards XS. De eerste drie keer won het in de categorie ‘Elektronica & Telecom’, maar na de verbreding van het assortiment won het dit jaar opvallend in de categorie ‘Huis & Tuin’. Toch voeren kabels en andere ict-gerelateerde producten nog steeds de boventoon bij Kabelshop.nl en daarom nomineert de vakjury van de Channel Awards 2019 deze website in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Kabelshop.nl won de Shopping Award XS in de categorie ‘Huis & Tuin’ op basis van publieksstemmen. Dit is een grote stap voorwaarts voor de webshop, omdat het bedrijf zich namelijk niet langer alleen maar richt op kabels. Zo heeft de webshop, naast kabels, een ruim assortiment aan onder andere ongediertebestrijding, netwerkproducten, verlichting en tuinartikelen. De overwinning is te danken aan hard werken en gespecialiseerde, nieuwe productgroepen. De awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren op basis van betrouwbaarheid, communicatie en snelle levering.

In 2015 werd in Nederhorst den Berg een webshop opgericht door twee jonge ondernemers met een droom: een succesvolle webshop met een breed assortiment en uitstekende service. Deze droom werd www.kabelshop.nl. Inmiddels is het assortiment van de webwinkel uitgebreid tot veel meer dan alleen kabels en staat het doel vast: de klant altijd op één zetten. Klanten waarderen de webwinkel met een gemiddelde score van een 9,6.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784616). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.