Managed hosting door True

Installatiebalie.nl scoort met growth hacking-strategie

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

 

E-commerce

Technische groothandel Installatiebalie.nl is een startup die snel wil groeien in een traditionele markt. Het bedrijf is ontstaan door een fusie van twee kleinere technische groothandels. Installatiebalie.nl is ‘de kleine zus’ van Koninklijke Oosterberg, een landelijk elektrotechnische groothandel met twintig vestigingen, die dit jaar zijn 125-jarig bestaan viert. Installatiebalie.nl levert een breed palet voor de installateur, op ict-vlak behelst dit sensoren, onder andere om te verbinden met het internet, oplossingen voor datacommunicatie en hardwarematige en infrastructurele oplossingen voor patchmanagement. De vakjury van de Channel Awards 2019 nomineert deze webshop in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Installabalie.nl is gericht op de kleinere regionale installateur en heeft de ambitie om snel marktaandeel te veroveren in een traditionele branche. Dit realiseert Installatiebalie.nl door innovatie online en offline strategie te combineren. Dat doen ze met succes, want in slechts een jaar tijd sloten meer dan vijfhonderd nieuwe klanten zich aan. Deze klanten sloten zich voornamelijk aan in de regio’s waar Installatiebalie.nl is gevestigd. Tevens werd in deze regio’s 50 procent van de bestellingen geplaatst.

Het bedrijf past een voor de branche nog onbekende growth hacking-strategie toe, om snel en schaalbaar te kunnen blijven groeien. Bij het bedrijf doen ze veel experimenten op het gebied van leadgeneratie, merkbekendheid, conversie en klantonboarding. Hiermee weten ze al snel wat werkt, zonder dat hier een groot budget bij inbegrepen is. Vervolgens kunnen ze dan opschalen. Zo hebben ze out-of-the-box acties bedacht om hun doelgroep te bereiken of te converteren. Installatiebalie.nl is hard op weg om disruptor te worden in de traditionele markt via een digitale e-commercestrategie.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784597). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.