Managed hosting door True

Centralpoint scoort met online configurator Dell EMC

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

 

ecommerce

Centralpoint heeft in samenwerking met Dell EMC zijn online serverconfiguratiemogelijkheden uitgebreid met een geïntegreerde online configurator. Op deze manier kunnen klanten zelf online hun Dell EMC PowerEdge-server samenstellen en vervolgens ook direct bestellen. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Centralpoint te nomineren in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Via de webshop van Centralpoint kunnen klanten eenvoudig en snel de juiste server, componenten, software en services selecteren. Daarnaast is er een optie om de server met bijbehorende componenten door Dell gecertificeerde specialisten in elkaar te laten zetten. Centralpoint heeft de mogelijkheden voor het configureren van servers dus op zijn website uitgebreid met een online configurator voor Dell EMC PowerEdge-servers. Zelf claimt het dat dit de meest eenvoudige en een snelle manier is om Dell EMC-servers te configureren en te bestellen.

Centralpoint heeft een ruim aanbod aan Dell EMC PowerEdge-servers en -componenten. Bovendien worden orders binnen 24 uur bezorgd. Met Dell EMC PowerEdge profiteert de klant van de kracht van de technologie van Dell EMC, het nieuwe cpu-platform van Intel en de bijgeleverde services van Centralpoint. Dell EMC biedt binnen zijn PowerEdge-serverlijn diverse rack- en towerservers met één of twee sockets en upgrades van onderdelen. Er kan gevarieerd worden met verschillende onderdelen, softwareopties en supportdiensten.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784580). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.