Managed hosting door True

Amac scoort met Nederlandse introductie Apple Pay

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Business Webshop of the Year

 

Webshop

Apple Premium-reseller Amac accepteert in al zijn 47 filialen en in de webshop Apple Pay, de nieuwe betaalmethode van Apple. In plaats van met een bankpas betaalt de gebruiker contactloos met zijn iPhone of Apple Watch. Deze snelle en veilige manier van betalen werd recent door de Amerikaanse tech-gigant in Nederland geïntroduceerd. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Amac te nomineren in de categorie Best Business Webshop of the Year.

Wie in een van de winkels van Amac wil betalen met Apple Pay houdt simpelweg zijn iPhone of Apple Watch tegen de betaalterminal, waarna de betaling plaatsvindt. Wie iets koopt in de webshop van Amac klikt bij het afrekenen op de knop ‘Betaal met Apple Pay’. De adresgegevens worden automatisch ingevuld, waarna met een vingerafdruk of door gezichtsherkenning een veilige betaling plaatsvindt.

Een bankpas is dus niet meer nodig om te betalen in de Amac-winkels of webshop. De duizenden transacties waar Amac dagelijks mee te maken heeft, worden met Apple Pay sneller en ook nog eens veiliger uitgevoerd. Op dit moment ondersteunt ING als eerste Nederlandse bank het nieuwe betaalsysteem van Apple. In de wallet van Apple Pay slaat een consument zijn bankpas of creditcard op, maar ook aangeschafte concertkaartjes of vliegtickets. Apple Pay bewaart geen transactiegegevens die naar de gebruiker te herleiden zijn.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6784564). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.