Managed hosting door True

Christian Peters helpt Lenovo verder in Benelux-kanaal

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Personality of the Year

 

Christian Peters

Lenovo heeft Christian Peters benoemd tot channelmanager voor de Benelux-regio. Ook draagt hij verantwoordelijkheid voor de markt van midden- en kleinbedrijven. Peters rapporteert aan Maarten Guijt, algemeen directeur bij Lenovo voor de Benelux. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Christian Peters te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

In zijn functie is Peters verantwoordelijk voor de groei van Lenovo in de midden- en kleinbedrijf-markt en voor de groei en het versterken van Lenovo’s positie in de Nederlandse en Belgische channelmarkt. Doel is om uiteindelijk een stabiele nummer één-positie in de Benelux te veroveren. Christian Peters is al ruim vijfentwintig jaar werkzaam in de it-industrie. Hij werkte eerder voor bedrijven als HP, Tech Data en Paradigit.

Christian Peters heeft in zijn loopbaan veel ervaring opgedaan op het gied van zowel hardware als sosftware. Hierbij gaat het om het leveren van zowel toegevoegde waarde als diensten, maar ook in consumentenelektronica. Qua marktbenadering is hij actief geweest in de directe verkoop, maar ook in het channel- en distributiemanagement. Al met al is hij dus een allrounder die Lenovo verder kan helpen in het verkoopkanaal in de Benelux.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783542). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.