Managed hosting door True

Marc Pauly helpt SecureMe2 verder in EMEA

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Personality of the Year

 

Marc Pauly

Marc Pauly

Marc Pauly is sinds de zomer van 2018 channeldirecteur bij SecureMe2. In deze rol ontwikkelt hij een sterk partnerkanaal rond het Sam Cyber Alarm. Pauly is een bekende in het Nederlandse ict-verkoopkanaal, mede doordat hij jarenlang verantwoordelijk was voor Acer Benelux. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Marc Pauly te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

Na een sabbatical van een jaar wilde Marc Pauly weer heel graag terug ‘met zijn poten in de klei’. Voor Pauly is dat motto essentieel voor relatief jonge organisaties die een nieuw product in de markt zetten dat sterk in ontwikkeling is en waar veel potentie zit. Bij SecureMe2 heeft hij dat gevonden. Pauly neemt vanuit zijn rol als country manager bij Acer Benelux veel ervaring mee naar de jonge securityleverancier. Daarbij stuurt hij niet vanuit Excel-sheets en balansen, maar stuurt hij  vanuit de mensen, het team, klanten en partners. Daarvoor heeft hij een duidelijke visie ontwikkeld die strak gevolgd wordt in de uitvoerende taken.

Pauly treedt bij SecureMe2 op als people manager en teambuilder. Hij zet daarbij vooral de juiste lijnen uit en bepaalt daarin de strategie. Hij maakt daarbij optimaal gebruik van de kwaliteiten en kennis binnen de organisatie, maar ook van die van je partners. Zijn doel is om van SAM Cyber Alarm een leidend merk in de securitymarkt te maken. En dan niet alleen in de Benelux, maar ook EMEA-breed.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783527). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.