Managed hosting door True

Jos Ouwerkerk krijgt Capestone onder zijn hoede

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Personality of the Year

 

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk

Jos Ouwerkerk is per 1 maart 2019 de nieuwe managing director van Capestone en Comgate. Hij werkte eerder bij Telecombinatie en Dean One. Sinds begin 2018 was hij al verantwoordelijk voor het commerciële beleid van Capestone, een jaar later geeft hij dus leiding aan Capestone en de internet of things-tak Comgate. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Jos Ouwerkerk te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

Als de nieuwe managing director gaat Jos Ouwekerk de diensten van het bedrijf beter laten aansluiten op de dienstverlening van resellers richting hun eindklanten. Daarnaast wordt het partnerkanaal vergroot door enerzijds de activiteiten in Europa uit te breiden en anderzijds nieuwe verkoopkanalen op te zetten. Daarbij zal een speciale focus zijn op de migratie van 4G naar 5G. Ook richt de onderneming zich op nieuwe verticale markten, zoals de maritieme sector en de energiemarkt.

Ouwerkerk gaat het portfolio aanpassen van een zuiver distributie- naar value add-portfolio. Daarbij ligt de focus op het leveren van managed services, bestaande uit de mobiele hardware, connectiviteit en de technische support aan de partner en klant. Denk hierbij aan IoT-data-abonnementen gebaseerd op de eSIM en technische support- en dienstverlening bij projecten. Capestone is distributeur van mobiele internetoplossingen zoals 4G-routers, waaronder industriële routers en iot-routers. Verder levert het bedrijf telefoons en gps-trackers.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783503). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.