Managed hosting door True

Martijn van Lom klimt op bij Kaspersky Lab

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Personality of the Year

 

Martijn van Lom

Kaspersky Lab heeft de Nederlander Martijn van Lom benoemd tot general manager Noord-Europa. In zijn nieuwe internationale rol is Van Lom naast de Benelux verantwoordelijk voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië. Hij is hiermee onderdeel geworden van het Europese directieteam. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Martijn van Lom te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

Martijn van Lom is sinds 2005 in dienst bij Kaspersky Lab als verkoopdirecteur in de Benelux. Deze functie heeft hij bijna drie jaar bekleed. In 2008 gooide hij het roer om en ging freelance aan de slag als management consultant en projectmanager voor diverse it-organisaties, waaronder Siemens en Fujitsu.

In 2010 keerde Van Lom terug naar Kaspersky Lab, ditmaal in de functie van algemeen directeur voor de Benelux. Een jaar later kreeg hij daar de verantwoordelijkheid voor de corporate sales in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland bij (head of corporate sales Nordics). In januari 2012 werd hij uiteindelijk benoemd tot general manager Benelux en Nordics. Sinds maart 2018 bekleedde Van Lom een Europese functie, namelijk als hoofd marketing.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783488). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.