Managed hosting door True

Sven Schoenaerts neemt bak ervaring mee naar AWS

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

 

Sven Schoenaerts

Sven Schoenaerts

Sven Schoenaerts is aan de slag gegaan bij Amazon Web Services (AWS). Hij is aangesteld als enterprise segment manager in de Benelux-regio. De Belg heeft ruim elf jaar voor Netapp gewerkt, waarvan twee jaar als Benelux-directeur. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Sven Schoenaerts te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Schoenaerts heeft diverse functies binnen ict-organisaties bekleed. Zo was hij drie jaar verkoopdirecteur bij Bell Micro, twee jaar channel accountmanager bij BMC Software. In 2002 ging hij aan de slag bij Brocade, waar hij als Belux-directeur verantwoordelijk was voor de activiteiten in België, Luxemburg en later ook de Nordics-regio.

In 2007 maakte Schoenaerts de overstap naar Netapp. Hij heeft hier elf jaar gewerkt. Eerst als directeur voor de channel sales in de EMEA-regio en de laatste twee jaar als algemeen directeur voor de Benelux-regio. Na Netapp is hij nog een klein jaar actief geweest als verkoopdirecteur bij Voranis in België, Nederland en de Nordics.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783400). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.