Managed hosting door True

Hans Nipshagen klimt op bij Akamai

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

 

Hans Nipshagen

Netwerkdienstverlener Akamai heeft Hans Nipshagen aangesteld als hoofd voor de channels en alliances in de EMEA-regio. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de channelstrategie van Akamai in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Onder zijn leiding wordt het regionale partnerprogramma uitgebreid. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Hans Nipshagen te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Akamai legt zich toe op de efficiënte en betrouwbare aflevering van onder meer media, websites en blockchainproducten met behulp van een zogeheten content delivery network. Hiervoor gebruikt het bedrijf edge computing; via het netwerk gedecentraliseerde rekenkracht, waardoor zaken als schaalbaarheid, beveiliging en webprestaties verbeteren.

Nipshagen werkt al zeven jaar bij Akamai. Meest recent was hij regional sales leader en als zodanig verantwoordelijk voor de verkoop van security- en performancediensten in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Hij is ook managing director van de Benelux-organisatie van Akamai. Hij was de eerste medewerker van het bedrijf in de Benelux, zorgde voor groei in deze regio en voor de opbouw van het lokale partnernetwerk.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783384). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.