Managed hosting door True

Rein Ledeboer bezorgt ValueBlue ambitieus partnerplan

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

 

Rein Ledeboer

Het Utrechtse ValueBlue, ontwikkelaar van BlueDolphin, heeft Rein Ledeboer aangesteld als partnermanager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere nationale en internationale uitrol van het partnernetwerk van de SaaS-oplossing BlueDolphin. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Rein Ledeboer te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Rein Ledeboer wil in zijn eerste jaar maar liefst twintig deals voor ValueBlue sluiten. Zijn focus ligt daarbij op de partners met een logisch portfolio en passend segment waarbij ValueBlue directe toegang heeft tot sales, het portfolio en algemeen management. Hierbij richt hij zich, in plaats van enkel op de wederverkoop van het eigen product, vooral op de positieve impact die de propositie van ValueBlue heeft op het bestaande partnerportfolio, zoals consultancy, projectmanagement en cloudservices.

Het partnermodel wordt dus een combinatie van strategische, segment- en portfoliopartners. Randvoorwaarde voor een succesvol partnerschap is waarde te creëren voor alle partijen: klant, partner en ValueBlue. Voorbeelden van klantwaarde zijn volgens Ledeboer meer innovatie en een kortere time-to-market, tegen lagere kosten. Meer partnerwaarde wil hij creëren door competitieve differentiatie, het ontwikkelen van een partnerportfolio (van project naar as a service) en het bouwen aan een meer waardevolle en langere klantrelatie (van eenmalig naar jaarlijks).

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783369). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.