Managed hosting door True

Rein Ledeboer bezorgt ValueBlue ambitieus partnerplan

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Channel Manager of the Year

 

Rein Ledeboer

Het Utrechtse ValueBlue, ontwikkelaar van BlueDolphin, heeft Rein Ledeboer aangesteld als partnermanager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere nationale en internationale uitrol van het partnernetwerk van de SaaS-oplossing BlueDolphin. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Rein Ledeboer te nomineren in de categorie Channel Manager of the Year.

Rein Ledeboer wil in zijn eerste jaar maar liefst twintig deals voor ValueBlue sluiten. Zijn focus ligt daarbij op de partners met een logisch portfolio en passend segment waarbij ValueBlue directe toegang heeft tot sales, het portfolio en algemeen management. Hierbij richt hij zich, in plaats van enkel op de wederverkoop van het eigen product, vooral op de positieve impact die de propositie van ValueBlue heeft op het bestaande partnerportfolio, zoals consultancy, projectmanagement en cloudservices.

Het partnermodel wordt dus een combinatie van strategische, segment- en portfoliopartners. Randvoorwaarde voor een succesvol partnerschap is waarde te creëren voor alle partijen: klant, partner en ValueBlue. Voorbeelden van klantwaarde zijn volgens Ledeboer meer innovatie en een kortere time-to-market, tegen lagere kosten. Meer partnerwaarde wil hij creëren door competitieve differentiatie, het ontwikkelen van een partnerportfolio (van project naar as a service) en het bouwen aan een meer waardevolle en langere klantrelatie (van eenmalig naar jaarlijks).

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783369). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.