Managed hosting door True

Mark Olij helpt Arrow ECS aan verdere groei

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Sales Personality of the Year

 

Mark Olij

Arrow Electronics heeft Mark Olij benoemd tot directeur sales, marketing en services van de enterprise computing solution business van Arrow in Nederland. Hij heeft Mark-Louis Heijman opgevolgd, die vanuit de Arrow-vestiging in Houten een Europese rol is gaan vervullen. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Mark Olij te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

In zijn nieuwe functie legt Mark Olij de focus op de verdere groei, met name voor het ArrowSphere Cloud Platform. Hij rapporteert aan Bart van Rheenen, managing director van Arrows enterprise computing solutions business in de Benelux.

Olij startte twintig jaar geleden in de it-wereld en brengt een grote hoeveelheid kennis, ervaring en relaties met zich mee. Voor zijn komst naar Arrow Electronics was hij alliance & business development manager bij cloud-integrator PQR. Hij maakte daar tevens deel uit van het managementteam. Olij startte zijn carrière als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers en was daarnaast beurshandelaar en zelfstandig ondernemer.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783261). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.