Managed hosting door True

Daniëlle Meulenberg groeit bij Sophos door op salesvlak

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Sales Personality of the Year

 

Daniëlle Meulenberg

In april 2019 werd Danielle Meulenberg bij Sophos als channel account manager voor managed service providers binnen de West-Europese markt aangesteld. Hierbij zij is het dagelijkse aanspreekpunt voor alle Sophos-resellers die msp binnen hun dienstverleningspakket aanbieden. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Daniëlle Meulenberg te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Meulenberg is overigens geen nieuw gezicht binnen Sophos: zij begon bij de Nederlands verkooporganisatie als sales assistent waarna de functie van channel account manager binnen het midden- en kleinbedrijf als volgende stap volgde. In haar dagelijkse werk richt zij zich op die partners die een maandelijkse securitylicentie afnemen en deze aan eindgebruikers doorverkopen. De eindgebruikers die Sophos’ maandelijkse abonnementsdiensten afnemen, worden dus ook door deze resellers bediend.

Vanuit het kantoor in het Brabanste Oosterhout bedient Meulenberg voornamelijk landen als België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Msp-resellers in de Benelux bezoekt zij zelf, maar voor de Franse, Spaanse, Portugese en Italiaanse klanten schakelt zij lokale channel-collega’s in.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783233). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.