Managed hosting door True

Gerard Duineveld stimuleert Benelux-sales Zyxel

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Sales Personality of the Year

 

Gerard Duineveld

Gerard Duineveld

Leverancier van netwerk- en telecomoplossingen Zyxel heeft Gerard Duineveld aangesteld als salesverantwoordelijke voor de Benelux. Nadat hij eerder bij onder meer KPN en Vodafone werkte, richt hij zich nu bij Zyxel op het business development en het ondersteunen van de value-added resellers. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Gerard Duineveld te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Zyxel heeft afgelopen jaar een nieuw partnerprogramma, ZAP, geïntroduceerd. Om meer value-added resellers te laten aansluiten en hen vervolgens te begeleiden, is Gerard Duineveld aangenomen. Zijn speerpunten zijn dus business development en het proactief ondersteunen van resellers.

Het Taiwanese Zyxel is wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783146). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.