Managed hosting door True

Gerard Duineveld stimuleert Benelux-sales Zyxel

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Sales Personality of the Year

 

Gerard Duineveld

Gerard Duineveld

Leverancier van netwerk- en telecomoplossingen Zyxel heeft Gerard Duineveld aangesteld als salesverantwoordelijke voor de Benelux. Nadat hij eerder bij onder meer KPN en Vodafone werkte, richt hij zich nu bij Zyxel op het business development en het ondersteunen van de value-added resellers. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Gerard Duineveld te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Zyxel heeft afgelopen jaar een nieuw partnerprogramma, ZAP, geïntroduceerd. Om meer value-added resellers te laten aansluiten en hen vervolgens te begeleiden, is Gerard Duineveld aangenomen. Zijn speerpunten zijn dus business development en het proactief ondersteunen van resellers.

Het Taiwanese Zyxel is wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6783146). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.