Managed hosting door True

George van Brugge: disruptief ceo van Portland Europe

Channel Awards 2018, Channel Personality of the Year

 

George van Brugge

Het was 1 januari 2017 toen George van Brugge terugkeerde bij distributeur Portland Europe en het stokje als ceo overnam van zijn broer Kim. Sinds die tijd is er veel veranderd bij de distributeur. De belangrijkste verandering is de marktbenadering waarin Portland veel flexibeler kan inspelen op veranderingen in de Nederlandse ict-markt. Voor de redactie van Channelweb reden om George van Brugge te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

George van Brugge is medeoprichter van Portland en stond tot 2007 tien jaar aan het hoofd van de organisatie. De zes daarop volgende jaren stond hij aan het roer bij Kaseya Benelux. In de periode daarna was Van Brugge medeoprichter van Bridge Ventures en Firmtel, organisaties waarin hij nog steeds in zit. Daar is begin 2017 dus weer Portland Europe bijgekomen. Sindsdien laat Portland zijn traditionele distributierol steeds verder achter zich en ontwikkelt het bedrijf zich meer als trusted advisor. Het adviseert organisaties nu over hoe zij hun processen kunnen digitaliseren en hoe zij hierdoor hun ambities kunnen waarmaken.

Sinds de terugkomst van George van Brugge is Portland gegroeid en is het bedrijf voor ict-dienstverleners een belangrijk aanspreekpunt geworden op het gebied van managed services. Het is vooral zijn disruptieve denken dat indruist tegen de traditionele marktbenadering in het Nederlandse ict-verkoopkanaal. Tezamen met partners zet Van Brugge vernieuwende businessmodellen op en weet hij de distributeur te laten meebewegen in het veranderende ict-landschap.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6416249). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.