Managed hosting door True

Monic van Aarle klimt op in partnerbusiness SAP

Channel Awards 2018, Channel Personality of the Year

 

Monic van Aarle

Monic van Aarle

Monic van Aarle is al 14,5 jaar in dienst bij SAP Nederland en heeft meerdere rollen vervuld die gekoppeld zitten aan het Nederlandse ict-verkoopkanaal. Hierdoor is zij een centrale spil in het partnerecosysteem van SAP in Nederland geworden. Daarom heeft zij sinds begin 2018 daar ook de bijpassende functie van directeur general business en partnerecosysteem Nederland bijgekregen. Voor de redactie van Channelweb reden om Monic van Aarle te nomineren in de categorie Channel Personality of the Year.

Met haar promotie is Van Aarle verantwoordelijk geworden voor het gehele partnerecosysteem van SAP in Nederland. Hieronder vallen zowel de wederverkopers als de distributeurs. Van Aarle werkt al jaren samen met de SAP-partners en in haar nieuwe rol wordt van haar verwacht dat zij de partnerbasis van SAP verder uitbouwt, maar ook moet zij nieuwe initiatieven gaan ontplooien die gaan bijdrage aan verdere businessgroei. Van Aarle zelf zet hoog in op het bijdragen aan groei n innovatie bij zowel klanten als partners.

Van Aarle is dus al jaren met het partnerkanaal van SAP in Nederland bezig. Voordat zij in haar huidige rol kwam was zijn sectordirecteur voor IoT en de digitale supply chain en stond ze vooral in contact met de solution extension partners. Daarvoor was ze ook sectordirecteur, maar dan voor de channel sales general business. Ze was toen verantwoordelijk voor de indirecte business via var’s in alle industrieën. Daar weer voor was ze bij SAP salesmanager voor het mkb en manager van het customer relationship center.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6416189). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.