Managed hosting door True

The Network. Intuitive. scoort met zelflerend vermogen

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Prodrive Technologies, specialist in nieuwe technologieën als robotica en Internet of Things (IoT), heeft samen met Telindus het innovatieve The Network. Intuitive van Cisco geïmplementeerd en daarmee een netwerkomgeving gerealiseerd die het bedrijf ondersteunt in businessinnovatie en groei. The Network. Intuitive. biedt een veilige netwerkomgeving die zelflerend en flexibel is. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om The Network. Intuitive. te nomineren in de categorie Best Channel Project of the Year.

Prodrive Technologies genereert veel data, hanteert een modulaire aanpak van beschikbare ruimtes en moet snel nieuwe werknemers en apparatuur op het netwerk aan kunnen sluiten. Om dit alles mogelijk te maken moet het netwerk zelfsturend, flexibel én veilig zijn. The Network. Intuitive. is in staat de groeiende hoeveelheid data die wordt aangemaakt te verwerken en beveiligen. Ook ondersteunt het de modulaire manier van werken waarbij kantoorruimte wordt ingewisseld voor een laboratorium en nieuwe machineparken eenvoudig aan te sluiten zijn.

The Network. Intuitive bestaat volledig uit nieuwe ontwikkelingen, nieuwe apparatuur, nieuwe software en nieuwe combinaties van systemen voor toegangscontrole. Het leert van de opdrachten die hij krijgt, doet precies wat je nodig hebt om altijd snel, beschikbaar en veilig te zijn en is voor elk type device en gebruiker geschikt. The Network. Intuitive. gaat zelfs zo ver, dat Prodrive Technologies miljarden bedreigingen per dag kan identificeren en stoppen. Zelfs de bedreigingen die schuil gaan in gecodeerd verkeer worden opgemerkt, één van de onderscheidende factoren van dit geavanceerde netwerkconcept. Het bedrijf heeft hiermee voortdurend inzicht in data die afkomstig is van en verstuurd wordt naar alle mogelijke devices en apps. Zo kan het bedrijf patronen herkennen in de manier waarop machines met elkaar interacteren en toewerken naar ‘network as a sensor’ om bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren. Prodrive Technologies laat met The Network. Intuitive. het beheer van het netwerk geheel over aan een set van regels en definities en vertrouwt daarmee volledig op de software die het netwerk aanstuurt.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6415808). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.