Managed hosting door True

Fikks-app zet in op schuldenvrij Nederland

Channel Awards 2018, Special Awards

 

Adg, Sosialforce, Trimm, Enable U, Achmea, Qiy foundation en Digital Me hebben samen de Fikks app gelanceerd. Een digitaal platform dat mensen met schulden, gemeenten, schuldeisers en vrijwilligers bij elkaar brengt om samen geldzaken weer op orde te krijgen. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om Nederland schuldenvrij met Fikks te nomineren in de categorie Best Channel Project of the Year.

Het project richt zich op een hele nieuwe manier van dataoverdracht, waarbij men zich richt op eindgebruikers. Data niet wordt gedeeld tussen twee bedrijven, maar direct tussen een bedrijf en de gebruiker. Normaal gesproken is de data die bedrijven beschikbaar stellen gericht op data-ontsluiting tussen bedrijven. De toegevoegde waarde voor de gebruiker is dat hij de regie over zijn eigen data houdt en bepaalt welke informatie hij/zij wil delen met een derde partij (in dit geval de Fikks-app). Daardoor is hij verzekerd van een veilige manier van data-uitwisseling.

De gebruiker wordt in het midden gezet in de ketenoverdracht van data. Daarbij kan de gebruiker altijd heel eenvoudig rechten voor gebruik van data terugtrekken, een nieuwe manier van data ontsluiten tussen bedrijven. De toegevoegde waarde voor bedrijven is dat zij meteen voldoen aan de vereisten uit de privacy wetgeving Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en gevrijwaard worden van ketenverantwoordelijkheid.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6415762). © Jaarbeurs IT Media.

Diamond Partners Channel Awards 2018 aan het woord

Bytesnet, The Datacenter Group (TDCG), Relined Fiber Network en Tallgrass hielpen het Erasmus MC in veertien weken aan een twin-datacenter. Dit bracht het medisch centrum veel voordelen.


Platinum Partners Channel Awards 2018 aan het woord

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze Platinum Partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich innovatief in de markt begeven:Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.