Managed hosting door True

ReLicense en Licenties voor de Zorg scoren met gebruikte licenties

Channel Awards 2018, Special Awards

 

ReLicense en Licenties voor de Zorg, een initiatief van ActiZ en De Licentie Specialist, bieden ActiZ-leden een alternatief voor de wereldwijde beëindiging van de Microsoft SelectPlus-overeenkomst, een kortingsregel voor aankoop van softwarelicenties waar leden jarenlang gebruik van maakten. Voor de algemene jury van de Channel Awards 2018 reden om ReLicense en Licenties voor de Zorg te nomineren in de categorie Best Vertical Market Channel Approach of the Year.

Door de beëindiging van de regeling met Microsoft zouden ActiZ-leden meer moeten gaan betalen voor dezelfde licenties. Een ander probleem is dat Microsoft uitsluitend de nieuwste productversies verkoopt, terwijl er nog veel zorgorganisaties zijn, die eerdere versies gebruiken en dus gedwongen worden om dure nieuwe licenties aan te schaffen. Ook door het overstappen van zorgorganisaties op cloud-licenties, blijven afbetaalde kooplicenties vaak nutteloos op de plank liggen.

Samen met De Licentie Specialist, die organisaties onder meer helpt inzicht te krijgen in hun licentiepositie, biedt Relicense de organisatie voor zorgondernemers, Actiz, een alternatief op de wereldwijde beëindiging van de Microsoft SelectPlus-overeenkomst. Relicense koopt- en verkoopt tweedehands softwarelicenties waardoor organisaties hun kosten voor onder meer Microsoft-licenties zien afnemen, afbetaalde kooplicenties niet nutteloos op de plank blijven liggen en bedrijven niet gedwongen hoeven over te stappen op de laatste software versie.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6414952). © Jaarbeurs IT Media.

Q&A's met partners van de Channel Awards 2018

In het kader van de Channel Awards 2018 laten we onze partners aan het woord. Lees hoe de volgende bedrijven zich voorbereiden op de uitreiking van de awards op 11 december 2018:

Diamond Partners:
Relined Fiber Network
Tallgrass
The Datacenter Group

Platinum Partners:
Ingram Micro
Macaw

Gold Partners:
Capestone
Lenovo


Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 11 december 2018 organiseert Channelweb de zeventiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de foto's van de laatste editie.Partners 2018 

Diamond

Platinum

Gold

Silver

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.